Доброто на празника: Топъл обяд за хора в нужда на Никулден от мотористи-масони

Разградски представители на световната масонска мото организация „Widows sons“ и „Masonic Riders“ и мотоклуб „Лудогорски братя“ се включиха в инициативата „50 топли обяда“ и днес добротворчеството стопли душите и сърцата на десетки хора в Разград – на Никулден те раздадоха безплатен обяд на всички, които откликнаха на поканата им и бяха по обяд на площада пред Стария театър.

Хората получиха топъл чай, хляб и рибен курбан при спазване на противоепидемичните мерки.

В Разград идейни двигатели на инициативата в Разград са членовете на Съюза на масоните мотористи, част от световната организация – Илиян Марков, д-р Никола Досев, съпругата му, трите им деца, Юлиян Матев, Милен Цонев и мотористи от „Лудогорски братя“.

Вече е ясно, че благородната инициатива ще де повтори, потрети и почетвърти… на Коледа, Нова година, Ивановден, Йордановден…Организаторите казват, че е добре дошъл при тях всеки, който може да помогне с пари и хранителни стоки.Реклама:

Инициативата на световната масонска мото организация „Widows sons“ и „Masonic Riders“ „Помощ на две колела“ днес се случи още в София и Пазарджик, но ще разширява географията си на всеки следващ голям християнски празник.

Припомняме, че рамките на „Помощ на две колела“ в началото на епидемията през март бяха осигурени лекарства за болницата в Разград и за настанените в Дома за стари хора с деменция. Тогава активно участие отново взе мотоклуб „Лудогорски братя“.

/e-razgrad.bg/

Този сайт използва бисквитки. Личната информация, предоставена от вас се използва съгласно Политиката за поверителност на farmateambg.com.