Продукти

СЪСТАВ:

Съдържа на ml:
Прокаин пеницилин G 100,000 IU
Бензатин пеницилин G 100,000 IU
Дихидрострептомицин сулфат 200 mg
ОПИСАНИЕ:

Бързото действие на прокаиновия пеницилин G се засилва с дългодействащите свойства на бензатин пеницилин G, който е активен в продължение на 5 дни. Спектърът на активност се разширява от дихидрострептомицин сулфата

Описание

Показания:

Procilline LA Inj. е показан за лечение на инфекции, причинени от бактерии, чувствителни към антибиотичната комбинация, налична в Procilline LA Inj. при говеда, овце, кози, свине, кучета и котки. При говедата, Procilline LA Inj. е показан за лечение на пневмонична пастерелоза, септицемия, метрит, лептоспироза и ретикуло-перитонит. В свинете, Procilline LA Inj. е показан за лечение на септицемия, синдром на ММА, еризипела и лептоспироза. В овце и кози, Procilline LA Inj. е показан за лечение на артрит и септицемия.
Противопоказания:

Да не се прилага при животни, които са свръхчувствителни към пеницилин или проксион. Да не се прилага при животни под анестезия. Да не се прилага при животни с нарушена бъбречна функция.
СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ:

Нито един.
ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ:

Само за интрамускулно инжектиране.

Обща доза: 1 ml на 10 kg телесно тегло.

Повторете след 72 часа.
КАРЕНТЕН СРОК:

Ядливи тъкани: 30 дни
Мляко: 5 дни
СЪХРАНЕНИЕ:

Да се ​​съхранява на сухо, тъмно място между 2 ° C и 15 ° C.
Да се ​​съхранява далеч от деца.
ОПАКОВАНЕ:

100 ml многодозов флакон (48 флакона на кутия).

<< Каталог
Този сайт използва бисквитки. Личната информация, предоставена от вас се използва съгласно Политиката за поверителност на farmateambg.com.