Продукти

силен дезинфектанта за ефективно и бързо премахване на органичните отлагания в системата за питейна вода в животновъдните ферми.

Описание

Aqua clean – силен дезинфектанта за ефективно и бързо премахване на органичните отлагания в системата за питейна вода в животновъдните ферми.Създаден на основата на водороден прекис, обогатен със специален комплекс съдържащ сребро.Осигурява хигиенична вода и чисти питейни системи.Почиства и дезинфекцира цялата система за питейна вода.Предотвратява натрупването на органични материали/биофилм/, предразполагащи за развитие на бактерии и плесени.Оптимизира ефикасността на ваксини, лекарства и добавки.Безопасен за околната среда, оборудването и животните.Използва се за рутинно почистване на питейните линии между производствените цикли, при тежки замърсявания на тръби, преди и след ваксинация и употреба на лекарства, витамини и добавки.

Опакова – 4л и 20л

<< Каталог
Този сайт използва бисквитки. Личната информация, предоставена от вас се използва съгласно Политиката за поверителност на farmateambg.com.