Продукти

Лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат на животните, като различни възпаления на ставите (артрит, периартрит, полиартрит), възпаление на сухожилията и сухожилните обвивки (тендинит и тендовагинит), възпаление на бурсите (бурсит), възпаление на мускулите (миозит). ), нерви (неврит), болезнени увреждания: навяхвания (луксации), натъртвания (контузии), изкълчвания (изкривявания), костни счупвания (счупвания), алергични реакции, кетози и пуерперални парези, дерматити, както и травми по време на раждане. Дексаметазон се използва като симптоматична терапия с антибиотици при лечение на възпаление на вимето (мастит) и MMA синдром при свине майки, както и при лечение на възпалителни състояния на дихателната система при коне, говеда, свине, кучета и котки.

Описание

Активно вещество:

Дексаметазон натриев фосфат 2,64 mg (еквивалентен на 2,00 mg дексаметазон)

Показания : Лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат на животните, като различни възпаления на ставите (артрит, периартрит, полиартрит), възпаление на сухожилията и сухожилните обвивки (тендинит и тендовагинит), възпаление на бурсите (бурсит), възпаление на мускулите (миозит). ), нерви (неврит), болезнени увреждания: навяхвания (луксации), натъртвания (контузии), изкълчвания (изкривявания), костни счупвания (счупвания), алергични реакции, кетози и пуерперални парези, дерматити, както и травми по време на раждане. Дексаметазон се използва като симптоматична терапия с антибиотици при лечение на възпаление на вимето (мастит) и MMA синдром при свине майки, както и при лечение на възпалителни състояния на дихателната система при коне, говеда, свине, кучета и котки.

Целеви животински видове:  Коне, говеда, свине, кучета и котки.

<< Каталог
Този сайт използва бисквитки. Личната информация, предоставена от вас се използва съгласно Политиката за поверителност на farmateambg.com.