За нас

ФАРМА-ТИЙМ БГ ЕООД е фирма с адрес на управление и седалище в гр. Разград и е създадена преди повече от 15 години.

Известна е в региона като коректен и надежден партньор и дистрибутор на ветеринарно-медицински продукти, фармацевтични изделия за ветеринарни аптеки, фуражни храни, както и храна за домашни любимци.
Компанията притежава лицензиран склад, разположен в гр.Разград. Складовата база отговаря на всички съвременни изисквания  и стандарти.
Опитният екип на ФАРМА-ТИЙМ БГ ЕООД, съставен от  ветеринарни специалисти, фармацевти и търговски представители е подготвен да предложи на клиентите информация за складова наличност, възможности за доставка и цена на продуктите на едро и дребно. Индивидуалния подход и необходимото внимание към всеки един клиент, позволява на персонала на ФАРМА-ТИЙМ БГ ЕООД да отговори изчерпателно на всяко едно запитване по и-мейл или телефон.

Фирмата предлага и специализирани съвети и медицинска помощ за лечение на домашни и селскостопански животни, като разполага с опитни ветеринарни лекари, готови да окажат съдействие по всяко време.

-Фирмата развива няколко направления във  ветеринарния бранш:

1-Дистрибуция на ветеринарно медицински продукти,храни и аксесоари за домашни любимци,фуражи и добавки.Разполагаме със собствен автотранспорт от 10 автомобила.

2-Модерна клиника оборудвана със съвременна техника за диагностика и лечение на домашни любимци.

3 – Договори за обслужване и консултации на ферми за селскостопански животни- Ваксинационни програми,акушерство и гинекология,лечение и хранене .По договор обслужваме над 10 хиляди глави едър рогат добитък, 20 хиляди овце и няколко свинеферми.

4 – Фирмата разполага и със фуражна борса, зоомагазин и ветеринарна аптека.

-ФАРМА-ТИЙМ БГ ЕООД е представител за България на: XVET GmbH , Kanters, Vetos Farma, FM Pharm Subotica.

-ФАРМА-ТИЙМ БГ ЕООД произвежда собствена марка храни Амичи.

-Екип: Фирмата се състои от 23 човека,от които 8 ветеринарни лекари, 1 ветеринарен фелдшер и помощен персонал.

-Структура на ветеринарната клиника:

– зала за първични прегледи и груминг

– манипулационна

– операционна

– Лаборатория

– стационар за следоперативно лечение

-Ветеринарни услуги: профилактични прегледи, ваксинации, обезпаразитяване, хирургия, ортопедия, биохимия, акушерство, стоматология, груминг  услуги

Доверете се на нашия опит и професионализъм!

Този сайт използва бисквитки. Личната информация, предоставена от вас се използва съгласно Политиката за поверителност на farmateambg.com.